Terug naar Acties

Word vrijwilliger

Watkanikdoen is altijd blij met helpende handen! Wil jij ons team versterken? 

Elke vorm van hulp is welkom, en een kleine bijdrage is al fijn!

 

We zoeken voornamelijk hulp bij:

  • Grafisch ontwerp: watkanikdoen.nl moet niet alleen goed functioneren, maar ook gebruiksvriendelijk zijn en er goed uit zien. Daarom zoeken wij grafisch ontwerpers die watkanikdoen.nl de uitstraling kunnen geven die het nodig heeft
  • Marketing & communicatie: om watkanikdoen.nl zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en bezoekers op de hoogte te houden zijn wij op zoek naar mensen die aan de slag willen met onze marketing en communicatie. Je bedenkt een communicatiestrategie, beheert onze social media en/of brengt acties onder de aandacht bij ons publiek.
  • Technisch: Om watkanikdoen.nl te ontwikkelen tot een goed functionerend en gebruiksvriendelijk platform zijn wij op zoek naar webdevelopers. We ontwikkelen het platform volgens een ‘open source’ filosofie.
  • Teksten schrijven: op watkanikdoen.nl worden regelmatig nieuwe acties en organisatoren toegevoegd. Ook worden er soms nieuwe webpagina’s aangemaakt, of wervende teksten geschreven. Hiervoor zoeken we mensen die pakkende teksten kunnen schrijven!
  • Duizendpoten: voel jij je niet aangesproken door bovenstaande functies maar lijkt het je wél leuk je handen uit de mouwen te steken? Laat het ons dan zeker weten! Er is genoeg te doen en samen bekijken we op welke manier je je in kan zetten.

 

We vragen gemiddeld 2 tot 8 uur per week van je tijd. 

Lijkt het je leuk om aan te sluiten, of wil je nog wat meer informatie? Stuur ons een email via info@watkanikdoen.nl!